30 ημέρα αναθεώρηση/πρώτη εντύπωση του VULTR.com

t’s φαίνεται όπως το 2014 θα είναι το “σύννεφο” έτος, περισσότερες και περισσότερων υπηρεσιών παροχής σύννεφο έρχεται. VULTR δεν είναι μια πραγματική cloud υπηρεσία, αλλά προσφέρουν σύννεφο όπως χαρακτηριστικά, όπως DigitalOcean. Η διαφορά είναι ότι το VULTR έχει περισσότερες θέσεις (έρχονται σύντομα) και προσφέρουν καλύτερες τιμές σε μερικά πακέτα. Εδώ είναι μου επανεξέταση των VULTR μέχρι στιγμής. (κάντε κλικ εδώ για την πλήρη αναθεώρηση με εικόνες)

Υλικό/προϊόν/τιμή

VULTR προσφέρουν “ψεύτικο” KVM σύννεφο περιπτώσεις με SSD αποθήκευση (όπως DigitalOcean), ώστε να πάρετε μόνο μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα σύννεφο όπως ωριαία χρέωση, γρήγορη ανάπτυξη, πολλές τοποθεσίες κλπ. VULTR έχει υποσχεθεί ότι περισσότερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα θα έρχονται τους επόμενους μήνες.
VULTR έχει τα ίδια σχέδια, όπως DigitalOcean, αλλά η τιμή είναι λίγο πιο χαμηλά σε ορισμένα από τα σχέδια του., ρίξτε μια ματιά σε αυτό εικόνες για να δείτε τα σχέδια, την τιμή και θέσεις.

Κοιτάξτε την εικόνα των σχεδίων/τιμών, τοποθεσίες και OS επιλογές εδώ…

Όπως μπορείτε να δείτε VULTR έχει σχέδια να προσφέρει 12 τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο σύντομα, που είναι τρεις φορές περισσότερες θέσεις, τότε έχει DigtalOcean.

VULTR εγγυάται περισσότερες τότε CPU 3 GHz για όλα τα σχέδια τους (εκτός από τους πακέτα αποθηκευτικού χώρου στη Νέα Υόρκη), έτσι μπορείτε να πάρετε γρήγορα CPU δύναμη σε όλους τους διακομιστές. Προσφέρουν SSD αποθήκευση ως πρότυπο, αλλά δεν έχετε Ramnode ταχύτητες, περισσότερο σαν 3-460 MB/s. Ακόμα, δεν μπορώ να παραπονεθώ για πάνω από αυτό.

Το υλικό τους φαίνεται στερεό, και χρησιμοποιώντας το CentOS 6.5 και Virtualmin μου δίνει ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα. Οι διακομιστές (σε Γαλλία και Ολλανδία) λειτουργεί πολύ γρήγορα.
Αναπτύσσετε νέα διακομιστές μέσα σε λίγα λεπτά, ανάλογα με το ποιά τοποθεσία αναπτύσσετε σε. Είναι πραγματικά απλό όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα πάνω, μπορείτε μόνο να επιλέξετε τοποθεσίες, πακέτο, και OS, τότε ο server σας είναι σε απευθείας σύνδεση.

/ Υποστήριξη

Υπηρεσία τους φαίνεται πραγματικά καλό. Έχουν ήδη αρκετές καλές προσφορές, όπως διπλά σας πρώτη πληρωμή και 2xRAM κουπόνια το περασμένο Σαββατοκύριακο. Είναι ενεργά σε έξαψη και ΑΣ.

Άνοιξα ένα εισιτήριο υποστήριξης σε αυτήν την περίοδο, και χρησιμοποίησαν περίπου 30 λεπτά για να απαντήσω σε αυτό. Δεν το καλύτερο, ούτε η χειρότερη στιγμή για την απάντηση για μια μη διαχειριζόμενη υποδοχής.

Δίκτυο/uptime

Έχω 100% uptime στον κεντρικό υπολογιστή μου κάτω χώρες και στον κεντρικό υπολογιστή μου Γαλλία τις τελευταίες 30 ημέρες.

Συμπέρασμα

Εάν you χρειάζομαι έναs οικοδεσπότηs ότι μπορεί να προσφέρει πολλές τοποθεσίες, ταχεία ανάπτυξη και ωριαία χρέωση, ρίξτε μια ματιά στο VULTR.com. Υπόσχονται επίσης να αναπτύξει πολλά νέα χαρακτηριστικά σύντομα, που θα τα πάρει πιο κοντά σε ένα “πραγματικό” σύννεφο πάροχο.

Ανταγωνίζονται με DigitalOcean, αλλά αν αυτοί αναπτύσσουν όλοι λένε ότι αυτοί θα αναπτύξετε, μπορούν πραγματικά να δώσουν στη συνέχεια να κάνετε καλύτερη εξυπηρέτηση.

Διαθέτουν γρήγορους κεντρικούς υπολογιστές, καλό δίκτυο ταχύτητες, μεγάλες τιμές, πολλές τοποθεσίες, ωριαία πληρωμή και περισσότερα, και είμαι συνιστώντας τους. Φυσικά, το καλύτερο πράγμα είναι, ίσως, να περιμένετε μερικές φορές, έτσι παίρνουν όλες τις θέσεις τους σε απευθείας σύνδεση. Αλλά εάν μπορείτε να ζήσετε με τις τρέχουσες θέσεις σας, πάτε για τους τώρα. -Δείτε περισσότερα στο

Leave a Reply

Your email address will not be published.