90 ημερών αναθεώρηση της VULTR.com

VULTR.com δεν είναι πολύ παλιά, αλλά ήμουν με τους δεδομένου ότι προώθησαν μαλακό τους υπηρεσία, και οφείλω να πω ότι παίρνουν μόνο καλύτερα και καλύτερα για κάθε εβδομάδα. Τώρα ήμουν μαζί τους για πάνω από 90 ημέρες, και εδώ είναι μου ενημερώθηκε αναθεώρηση από αυτούς.

Υλικό/προϊόν/τιμή

260214vultr007

VULTR προσφέρουν “ψεύτικο” KVM σύννεφο περιπτώσεις με SSD αποθήκευση (όπως DigitalOcean), ώστε να πάρετε μόνο μερικά χαρακτηριστικά γνωρίσματα σύννεφο όπως ωριαία χρέωση, γρήγορη ανάπτυξη, πολλές τοποθεσίες κλπ. Από την τελευταία αναθεώρησή μου έχουν προσθέσει χαρακτηριστικά όπως, προσαρμοσμένο ISO αρχεία, πολλαπλών IPs (max δύο επιπλέον IPs ανά server) και χαρακτηριστικό στιγμιότυπο.

VULTR παρόμοια σχέδια όπως DigitalOcean, αλλά έχουν αυξηθεί το σχέδιό τους μικρότερο από 512 MB RAM σε 768 MB της μνήμης RAM, μια αύξηση 50% για την ίδια τιμή ως επιβάρυνση.

Επίσης χρεώνουν $3/mo, λιγότερο για το σχέδιο 1 GB, και $5/mo λιγότερο για τους σχέδιο 2 GB.

200514vultr1

Όπως μπορείτε να δείτε VULTR έχει τώρα 11 του 12 τοποθεσίες σε απευθείας σύνδεση, που είναι τρεις φορές περισσότερες θέσεις, τότε έχει DigtalOcean.

VULTR εγγυάται περισσότερες τότε CPU 3 GHz για όλα τα σχέδια τους (εκτός από τους πακέτα αποθηκευτικού χώρου στη Νέα Υόρκη), έτσι μπορείτε να πάρετε γρήγορα CPU δύναμη σε όλους τους διακομιστές. Προσφέρουν SSD αποθήκευση ως πρότυπο και να παίρνετε ταχύτητες όπως 3-460 MB/s.

Το υλικό τους φαίνεται στερεό, και χρησιμοποιώντας το CentOS 6.5 και Virtualmin μου δίνει ένα πραγματικά καλό αποτέλεσμα. Οι διακομιστές (σε Γαλλία και Ολλανδία) λειτουργεί πολύ γρήγορα.

Αναπτύσσετε νέα διακομιστές μέσα σε λίγα λεπτά, ανάλογα με το ποιά τοποθεσία αναπτύσσετε σε. Είναι πραγματικά απλό όπως μπορείτε να δείτε στην εικόνα πάνω, μπορείτε μόνο να επιλέξετε τοποθεσίες, πακέτο, και OS, τότε ο server σας είναι σε απευθείας σύνδεση.

200514vultr2

/ Υποστήριξη

Υπηρεσία τους είναι ακόμα αρκετά καλά. Και η υποστήριξή τους είναι αρκετά γρήγορη.

Δεδομένου ότι ήμουν ένας βήτα ελεγκτής για αρκετά από τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, είχα πολλή επαφή με το προσωπικό υποστήριξης τους, και να έχει, φαίνεται σαν να έχουν αρκετές προσωπικό υποστήριξης που εργάζονται για λογαριασμό τους, και που μοιάζει αρκετά γνώστες.

Σημείο αναφοράς

Άμστερνταμ, NL

200514vultr_ams

Γαλλία

200514vultr_fra

Λονδίνο

200514vultr_lon

Vultr έχει καλές ταχύτητες στους κεντρικούς υπολογιστές τους, εκτός από τους κάτω χώρες κόμβου εκεί έχουν μειώσει ταχύτητα, σε μόλις 100 mbit. Έχουν υποσχεθεί να αυξήσει την ταχύτητα και πάλι, αλλά ο χρόνος έχει έρθει και έχουν πάει, και δεν ETA για το πότε θα αυξήσουν αυτό πάλι.

Δίκτυο/uptime

Υπήρχε ένα πρόβλημα δικτύου στον κεντρικό υπολογιστή μου Γαλλία πριν από μερικές ημέρες. Είχα 100% uptime τελευταία 80 ημέρες ή έτσι, αλλά τώρα το uptime είναι 99.941% σε αυτόν το διακομιστή.

Στον κόμβο μου κάτω χώρες, η που είναι περίπου 90 ημερών, έχω 100% uptime. Και στον κεντρικό υπολογιστή μου Λονδίνο, έχω 100% uptime.

Συμπέρασμα

Εάν you χρειάζομαι έναs οικοδεσπότηs ότι μπορεί να προσφέρει πολλές τοποθεσίες, ταχεία ανάπτυξη και ωριαία χρέωση, ρίξτε μια ματιά στο VULTR.com. Κράτησαν την υπόσχεσή τους να προσθέσετε πολλές άλλες λειτουργίες και τοποθεσίες, και έχουν ακόμα περισσότερο για να έρθει. Τους διακομιστές και δίκτυα λειτουργεί πραγματικά καλή, με γρήγορους κεντρικούς υπολογιστές, και υψηλή uptime.

Δίνοντας VULTR 8 από 10 σημεία, δεδομένου ότι δεν προσφέρουν όλες τις λειτουργίες και τοποθεσίες μόλις τώρα. Ανυπομονούμε να δούμε τους όλο και καλύτερα και καλύτερα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.